About Us

Fernox blev grundlagt i 1964 og er en førende producent af kemiske produkter til vandbehandling, filtre til centralvarmesystemer, forbrugsstoffer til VVS og diagnostiske testtjenester. Fernox har været banebrydende inden for udviklingen af energieffektive produkter både til traditionel og vedvarende teknologi i indenlandske og kommercielle applikationer. Virksomheden er forpligtet til et progressivt forsknings- og udviklingsprogram og har investeret i et omfattende in-house F & U-team af forskere, der er baseret i Storbritannien, USA og Indien.

Dets hovedkontor er beliggende i Woking, Storbritannien med produktionsfaciliteter i Storbritannien og Europa og kontorer i Frankrig, Tyskland, Italien, Belgien, Holland, Ungarn, Folkerepublikken Kina og USA med planer om at udvide yderligere til Østeuropa og Asien . Fernox fungerer som en datterselskab af MacDermid Enthone Industrial Solutions, en global diversificeret producent af højteknologiske specialprodukter og en udbyder af tekniske tjenester og er en forretningsenhed af Element Solutions Inc (NYSE: ESI). Element Solutions Inc er et førende specialkemikaliefirma, hvis virksomheder leverer en bred vifte af løsninger, der forbedrer de produkter, folk bruger hver dag. I 2019 blev den globale mærkekapital Fernox registreret som et britisk selskab, Fernox Ltd, for at afspejle en ændring i virksomhedsstrukturen.

Forskning og udvikling

Fernox har et unikt og dedikeret F&U- og teknisk servicetilbud, der afspejler branchens skiftende krav og voksende teknologiske krav. I spidsen for innovation drager Fernox fordel af 13 F&U tekniske centre, der er bemandet af 250 forskere og ingeniører over hele kloden.

Fernox fører en streng politik for virksomhedsansvar, som fremmer bedste praksis og forbyder dyreforsøg. Dens kemiske produkter overholder alle industristandarder og er blevet tildelt godkendelser og akkrediteringer af Energy Savings Trust Registered, KIWA, WRAS, Belgaqua og Buildcert.

Fremhævede produkter

Country